Met bij wijlen spetterend volleybal hebben onze bekerheldinnen de Vlaamse beker van de Bekerwinnaars gewonnen!!

Na een bruisende start werden de 3e en 4e wedstrijd nog lekker spannend. Maar onze meisjes hielden stand en eindigden zo afgescheiden op de eerste plaats!!

Proficiat, Girls!


Ons MU11 bekerteam was er klaar voor. Maar we hadden geen flauw benul  van het niveau van onze tegenstander-bekerwinnaars. De eerste twee wedstrijden tegen Asterix Beveren en Overpelt winnen we overtuigend, telkens met 2 – 0. Een schitterende start met geregeld erg mooi volleybal!!

Pauze… (koude pasta , een sportdrankje en vooral rusten…)

3de wedstrijd na een uurtje rust: ons volleybalmotortje sputtert ineens een beetje en we krijgen het knap lastig tegen Londerzeel. Maar onze meiden herpakken zich steeds op het juiste moment én de derde 2 – 0 winst is een feit.

Licht euforisch slaan we aan het rekenen: als … dan …, maar als … dan … doch het was uiteindelijk erg eenvoudig. In de laatste wedstrijd tegen Bevo Roeselare moesten we nog 1 set winnen. Ondanks de vermoeidheid, klaarden we de klus zonder echt in moeilijkheden te komen.

De Vlaamse Beker is binnen !!!! Grote blijdschap bij speelsters en supporters!!!!

De kers werd door onze reservespeelsters op de taart gezet. Maxine en Tina hadden op een paar invalbeurten na, nog niet zo veel op het terrein gestaan. Samen met Nina hielden ze, gesteund door de aanmoedigingen van Julie, Kjersti en de mama’s en papa’s, eveneens erg overtuigend de nul op het bord: 25 – 14!! en 8 – 0 voor OXACO BVC Antwerpen !!

Vlaamse Beker – Gouden Medaille – en nog een T-shirt erbij : GREAT FUN!!!