Ons legendarisch volleybalkamp keert terug naar zijn roots, naar het prachtige Ameland, één van de vijf Nederlandse Waddeneilanden, waar ons volleybalkamp meer dan 50 jaar geleden is ontstaan.

Het concept blijft hetzelfde -ons een week lang geweldig amuseren- maar het zit nu in een nieuw jasje.

Lees er verder alles over...


WAT? Een volleybalkamp waar de nadruk ligt op plezier en groepssfeer. Naast de dagelijkse trainingen, organiseren we ook allerlei andere activiteiten zoals strandspelen, een bosspel, een dagtocht… Het is dé manier om het seizoen goed te starten en weer wat nieuwe vrienden te maken binnen de club.

WANNEER? Zaterdag 1/8/2020 – Zondag 9/8/2020

We geven de voorkeur aan spelers die de volledige periode meegaan, omdat dit beter is voor de sfeer en makkelijker qua organisatie. Als je toch niet de volledige periode mee zou kunnen gaan, gelieve dan eerst te overleggen wat praktisch haalbaar is met Jaan, de hoofdmonitor.

WIE? Jeugdspelers, die dit seizoen competitie spelen, geboren tussen 2005 en 2009.

WAAR? De accommodatie “De nachtegaal” in Ameland is groot genoeg voor 50 kinderen, een enthousiaste leiding en een geweldige kookploeg. De sporthal ligt op minder dan 20 minuutjes fietsen. Verder is Ameland een klein eiland waar je meteen in de duinen, op het strand of in een bos bent.

KOSTPRIJS?  Voor 9 dagen kamp betaal je € 375 (alles inbegrepen!). Voor een tweede deelnemer uit hetzelfde gezin betaal je € 365.

INSCHRIJVEN?  Inschrijven kan vanaf 1 december. Dit doe je door je gegevens in het formulier, dat te vinden is op de website van de club,  in te vullen.

Link naar het formulier

 

Om de inschrijving af te ronden, zal je een bevestigingsmail met de betaalinformatie ontvangen. Het voorschot van € 100 dient dan binnen de week gestort te worden, pas dan is de inschrijving definitief in orde.

Snel zijn is ook dit jaar de boodschap, want op 1 februari krijgen andere leeftijden de kans om de resterende plaatsen in te nemen.  Zij zullen hierover op 1 februari een mail ontvangen.

 

Hopelijk is alles duidelijk en kunnen we er samen weer een geweldig kamp van maken!

Als er nog vragen zijn kan je contact opnemen met Jaan Lacour (hoofdmonitor), via gsm 0470/26.73.13 of e-mailen naar volleybalkamp.oba@gmail.com

 

Groetjes,

De Kampleiding